Ardei si rosii umplute

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 11 Feb 2010 | 5501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • 400 gr carne tocata de pui
  •  o ceapa
  • un morcov
  • sare si piper
  • ou
  • patrunjel
  • 3 linguri de orez
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si rosii umplute:

-Ardeii si rosiile  se curata de cotoare si seminte, se spala si se cresteaza la virf.

-Carnea se spala, se zvinta, si o tocam , ceapa si morcovul se curata, se spala, si se toaca marunt, se inabusa in ulei impreuna cu orezul, apoi lasam la  racit.

- omogenizam compozitia cu carnea tocata , condimentam cu sare si piper ( dupa gust) adug si oul .

- Se amesteca componentele pana cînd se formeaza o pasta omogena cu care se umple ardeii si rosiile( ardeii ii coc putin pe fiecare parte in tigaie intr-o lingura de ulei )

- separta in tigaie adaug 2 linguri de ulei impreuna cu faina si pasta de tomate si sting cu apa , amestec pana ce se formeaza un sos ( sa fie putin gros) , acest sos il adaug peste rosiile si ardeii umpluti

- si se introduc la cuptor

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu orez si legume